Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
Liebherr TK 12Ve00 Hűtőszekrény fagyasztó nélküli
102.283 Ft + ÁFA ( 129.900 Ft )
Menny.:db

Liebherr TK 12Ve00 Hűtőszekrény fagyasztó nélküli

102.283 Ft + ÁFA ( 129.900 Ft )
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Liebherr
Elérhetőség: Nincs raktáron! kérjen infót!
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

SuperCool
Szeretné, hogy hűtőszekrénye akkor is tartsa az optimális hőmérsékletet, ha tűző naptól meleg piaci termékeket helyez el benne? Erre jó a SuperCool: az aktiválást követően a Liebherr addig növeli teljesítményét, amíg a friss élelmiszer olyan hideg nem lesz, mint a többi termék. A SuperCool ezután automatikusan lekapcsol – legkésőbb azonban 12 óra elteltével.
Belső LED–világítás
A LED–es oldalvilágítás oldalról világítja meg a belső teret, így könnyedén áttekintheti élelmiszereit. Külön fénypont: a LED–ek az üveglapok előtt vannak elhelyezve, hogy egy teli hűtőszekrényt is jól megvilágítsanak.
TouchControl
Elég egy enyhe koppintás, és a TouchControl segítségével 3, 5, 7 vagy 9°C–ra állíthatja Liebherr készülékét. Olyan egyszerű – és hatékony, mivel a karcsú gomb a belső térben található, így több hely marad a friss áruk számára.
Süllyesztett fogantyú
Különleges és funkcionális: A függőlegesen végigfutó, ergonomikus süllyesztett fogantyúnak köszönhetően a készülék kényelmesen és könnyedén nyitható. A modern és letisztult dizájn lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést egy fogantyúmentes konyhába.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.